Compania DDD®: Lider în Dezinsecție și Deratizare în Brașov

În Brașov, un oraș vibrant și plin de istorie, menținerea sănătății publice și a unui mediu curat este crucială. Compania DDD® se dedică furnizării de soluții de dezinsecție și deratizare de top, protejând astfel comunitatea și afacerile locale. Acest articol explorează povestea fondatorului, serviciile oferite și angajamentul nostru de a menține standarde înalte de calitate și siguranță.

Povestea Fondatorului: De la Experiență Personală la Succes Profesional

Gabriel Munteanu, fondatorul Companiei DDD®, a fost inspirat să creeze compania după o experiență personală dificilă. În 2009, după ce a cumpărat o casă nouă, a descoperit că era infestată de rozătoare. Metodele tradiționale și serviciile disponibile nu au oferit soluțiile necesare, ceea ce l-a determinat pe Gabriel să ia inițiativa de a crea o companie care să ofere servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare la cele mai înalte standarde.

„Am constatat că am cumpărat casa cu tot cu un «bonus» sub formă de rozătoare. Am apelat la metodele rapide și clasice, dar fără succes. Atunci mi-am dat seama că este nevoie de o companie care să ofere servicii profesionale și garantate”, povestește Gabriel Munteanu.

Documentare și Certificare: Fundamentele Excelenței

Gabriel a petrecut o perioadă intensă de documentare și studiu, obținând toate certificatele necesare pentru a presta servicii DDD la standarde internaționale. Printre certificările obținute se numără:

  • CEPA Certified: Certificare europeană pentru combaterea dăunătorilor, asigurând conformitatea cu cele mai stricte standarde de calitate și siguranță.
  • ISO 9001: Sistem de management al calității.
  • ISO 14001: Sistem de management de mediu.
  • ISO 22000: Sistem de management al siguranței alimentare.
  • ISO 27001: Sistem de management al securității informației.
  • ISO 45001: Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale.

Aceste certificări demonstrează angajamentul nostru față de calitate și siguranță în toate intervențiile noastre.

Ne puteti gasi in SEAP dupa numele complet al firmei: DDD Constance Perfect Clean SRL, sau si mai simplu dupa CUI-ul societatii: 29210566.

Dezvoltarea și Extinderea Companiei DDD®

Fondată în 2011, Compania DDD® a crescut rapid, devenind lider pe piața serviciilor de combatere a dăunătorilor în Brașov și alte orașe importante din România. Am continuat să investim în certificări și instruirea angajaților, asigurându-ne că oferim cele mai eficiente și moderne soluții.

Pandemia de COVID-19 a subliniat și mai mult importanța serviciilor noastre. Compania DDD® a fost printre puținele care au răspuns prompt la necesitatea de dezinfectare a spitalului Gerota, demonstrând curajul și competența echipei noastre.

Serviciile Companiei DDD® în Brașov

Dezinsecție: Compania DDD® utilizează metode avansate de dezinsecție pentru a combate eficient insectele zburătoare și târâtoare, cum ar fi țânțarii, gândacii și furnicile. Tehnici precum nebulizarea și pulverizarea asigură o acoperire completă și eliminarea rapidă a dăunătorilor.

Deratizare: Combaterea rozătoarelor este esențială pentru prevenirea răspândirii bolilor și a daunelor materiale. Echipa noastră folosește capcane și momeli plasate strategic, monitorizare continuă și măsuri preventive pentru a garanta un control pe termen lung.

Dezinfectie: Serviciile de dezinfectie sunt vitale pentru menținerea unui mediu sănătos. Utilizăm produse cu spectru larg de acțiune, avizate de autorități, pentru a elimina bacteriile, virusurile și alți agenți patogeni, asigurând astfel un spațiu sigur pentru toți.

Angajamentul față de Clienți

Compania DDD® se mândrește cu un angajament profund față de clienți, oferind servicii personalizate și eficiente. Fiecare intervenție este realizată cu atenție la detalii, folosind echipamente de ultimă generație și respectând cele mai stricte norme de siguranță și calitate.

Gabriel Munteanu spune: „Cred în servicii D.D.D. corecte și de calitate, în transparența decizională și în parteneriate corecte. Cred în Compania DDD® și în puterea ei de a schimba piața serviciilor D.D.D. prin corectitudine, profesionalism, seriozitate, devotament și grijă față de client.”

Contactați-ne pentru Oferte Personalizate

Compania DDD® este aici pentru a vă ajuta să mențineți un mediu curat și sigur. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de dezinsecție și deratizare în Brașov, vă invităm să ne contactați.


Email: office@companiaddd.ro
Telefon: 0763.662.662

Compania DDD® – Luăm Grija Prin Grijă!

Author: bv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *