Chocolate Saga devine expozitie internațională

A treia editie a celui mai mare târg de ciocolată din România, Chocolate Saga, va avea loc la Sala Palatului, în perioada 14-16 iunie.

Organizatorii Chocolate Saga anunță oficial prima ediție internațională a Festivalului Ciocolatei,  între 14 și 16 iunie, într-o nouă locație din centrul Bucureștiului – Sala Palatului.

“Pentru ca a avut un succes răsunător-, și încă o dată profităm de ocazie să ne cerem scuze sutelor de oameni care au așteptat în ploaie, să intre la ediția trecută-, am apelat la o locație încăpătoare și ușor accesibilă- Sala Palatului din București. 

Noutatea este nu atât locația, cât conceptul: Chocolate Saga devine o Sărbătoare Internațională a Ciocolatei si va găzdui ateliere pentru copii si adulti, demonstrații live și concursuri. Ne pregătim sa găzduim vizitatorii pentru cel puțin 4 ore, versus o ora și jumătate, cât a fost timpul mediu de staționare în târg pana acum.” (Adina Istrate, organizator).

Chocolate Saga – business to business

Expoziția  va găzdui și industrii conexe, precum si furnizori de echipamente

“Ultima ediție Chocolate Saga a fost, din nou, peste așteptări și ca număr de vizitatori și ca expozanți, deși a existat o taxă de intrare la ultima ediție. Astfel, ne-am hotărât sa trecem acest târg la un alt nivel și să ne orientam către o locație mai mare, unde să putem organiza un eveniment mai complex. Această ediție va veni cu o zona de business to business care va include și furnizori de echipamente, nu numai producători de ciocolată și, fiind în sezonul cald, vom avea si o zona de înghețată.  Vrem sa punem astfel România pe harta celor mai importanți producători de ciocolată din lume.” (Adina Istrate, organizator Chocolate Saga)

Secțiune de înghețată

La limita dintre sezonul rece și cel cald, Chocolate Saga devine și o sărbătoare a înghețatei.  Așteptăm peste 20 de producători de înghețată de cea mai bună calitate, pentru un deliciu al simțurilor și pentru bucuria copiilor și a adulților.

Locația veche a Chocolate Saga va găzdui…un târg de finețuri

“Ne-am asumat greșeala de a organiza o expoziție atât de mare precum ciocolata într-o locație neîncăpătoare. Dar pentru că și aceasta este o locație de suflet, am reușit sa o reinventam: Ghica House va găzdui, în perioada 19-21 aprilie, o Expoziție a Lucrurilor Fine. De la bijuterii la opere de arta, creații pentru casă, obiecte feng shui și creații vestimentare unicat, Expoziția Tandrețuri și Finețuri este destinată unui public mai restrâns, dar important: iubitorii de lucruri fine. Pentru că Eventorama iubește expozițiile cu sens și cu pasiune.” (Andreea Ilina, Eventorama)

Chocolate Saga este cel mai mare eveniment destinat ciocolatei din Romania, reunind cei mai talentați producători de ciocolata, înghețată și deserturi din țară. Între 14 și 16 iunie va avea loc editia a III-a, ediție internațională, la Sala Palatului din București.

Author: bv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *